Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сир Пармезан — це король усіх сыров. Історія свідчить, що цьому шедевру вже понад 800 років. Пармезан належить до твердих сирів. Його виробництво щорічно починається 1 квітня та закінчується 11 листопада.
Сыр Parmigiano Reggiano DOP роблять кілька зон Італії, але приставка DOP присвоюється тим продуктам, весь цикл перероблення яких, , починаючи від виробництва первинних матеріалів і закінчуючи кінцевим продуктом, здійснюється в певній місцевості. Витримка 12 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 300 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | pascoli Italiani |
- Ціна: 255 ₴