Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
У перекладі з італійської "пісто" означає тиснути або розтирати, що повною мірою передає суть процесу приготування цього класичного італійського соусу. В його основі листя базиліку, оливкова олія extra virgin і ароматний солонуватий твердий сир. Соус Песто Дженовезі Barilla робиться за традиційною технологією з використанням овечого сиру Пекоріно. Базилік робить Песто легким і свіжим, а сир надає йому особливого пікантного аромату та смаку.
Соус Песто Genovese Barilla наповнить ваші страви унікальним насиченим смаком і ароматом. Щоб краще оцінити смак цього соусу, Barilla рекомендує використовувати пасту Баветі, а також не сильно солити воду для пасти.
Соус Песто Genovese Barilla наповнить ваші страви унікальним насиченим смаком і ароматом. Щоб краще оцінити смак цього соусу, Barilla рекомендує використовувати пасту Баветі, а також не сильно солити воду для пасти.
Основні | |
---|---|
Вага | 190 г |
Виробник | Barilla Alimentare |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна банка |
Користувацькi характеристики | |
Тип | Соуси |
- Ціна: 126 ₴