Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
У перекладі з італійської "пісто" означає тиснути або розтирати, що повною мірою передає суть процесу приготування цього класичного італійського соусу. В його основі листя базиліку, соняшникова олія, оливкова олія холодного віджиму і ароматний солонуватий твердий сир. Соус Песто Дженовезі Barilla робиться за традиційною технологією з використанням сиру Пармезан. Базилік робить Песто легким і свіжим, а сир надає йому особливого пікантного аромату та смаку.
Соус Песто Genovese Barilla наповнить ваші страви унікальним насиченим смаком і ароматом. Щоб краще оцінити смак цього соусу, Barilla рекомендує не сильно солити воду для пасти.
Соус Песто Genovese Barilla наповнить ваші страви унікальним насиченим смаком і ароматом. Щоб краще оцінити смак цього соусу, Barilla рекомендує не сильно солити воду для пасти.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barilla |
Країна виробник | Італія |
Тип | Соус песто |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 190 г |
- Ціна: 130 ₴