Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сир Пармезан - це король всіх сирів. Історія свідчить,що цього шедевру вже більше 800 років. Пармезан відноситься до твердих сирів. Його виробництво щорічно починається 1 квітня і закінчується 11 листопада. Після цього сир дозріває до 30 місяців. Для виробництва пармезану в рік потрібно молоко 270 тис. корів. Щоб отримати 1 кг сиру, необхідно 16 літрів молока. Пармезан має гострий глибокий насичений смак і аромат. Італійські матері дають скоринки пармезану своїм дітям вже не одне покоління.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Країна виробник | Італія |
Тип молока | Коров'яче |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Parmigiano Reggiano |
- Ціна: 285 ₴