М'ясо Capocollo La Bottega del Gusto ( шматочки 650-800 грм)
- Немає в наявності
70 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сиров'ялене м'ясо Coppa сиров'ялена свиняча шия. Для виробництва коппи, м'ясо очищають від кісток, потім солять і маринують, причому в кожному регіоні це роблять по-своєму. У складі маринаду можуть бути червоне або біле вино, часник і обов'язково місцеві трави. Після засолювання свинину за традицією масажують (це потрібно для кращого проникнення солі в м'якоть м'яса), покривають натуральної свинячий кишкою і обв'язують шпагатом. Потім коппу окурюють і витримують не менше ста днів. Тривалість витримки залежить від ваги конкретного шматка. На смак кінцевого продукту впливає багато факторів, в тому числі порода свиней і деревина, яку використовують для обкурювання.
Coppa (коппа) вживають приблизно так само, як і прошутто — ріжуть тонкими скибочками , кладуть у піцу і місцеві «сендвічі».
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
Тип оболонки | Штучна оболонка |
Упаковка | Вакуумний Пакет |
- Ціна: 70 ₴/100 г