Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Салямі Chorizo – пікантна свиняча ковбаска з Іспанії. Основною пряністю, що використовується при приготуванні чорізо, є паприка, яка надає ковбасі типового смаку і червоного кольору. Згідно з іспанськими кулінарними традиціями, бутерброди з цим м'ясним виробом слід виготовляти особливим способом. Спочатку хліб необхідно просочити оливковою олією, а потім викласти зверху на нього акуратні скибочки ковбаси середньої товщини. А ще, на основі чорізо прийнято готувати знамениту закуску до пива, що зветься тапас.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Палиця |
Користувацькi характеристики | |
Виробник | Don Enrique |
- Ціна: 276 ₴