влевовправо
Кекс штоллен Batter-Mandel Stollen c вершковим маслом та подрібненим мигдалем 750 грм
- Немає в наявності
415 ₴
+380 (96) 952-35-90
На данном номере Viber/Telegramповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Штоллен Batter-Mandel Stollen - традиційний німецький різдвяний пиріг з м'якого, вологого тіста з додаванням вершкового масла, дробленого мигдалю і великою кількістю родзинок, щедро посипаних цукровою пудрою. Штоллен може довго зберігатися, хоча виготовлений без штучних ароматизаторів та барвників. Штоллен зазвичай випікається на Різдво (його називають Weihnachtsstollen або Christstollen), але печуть його заздалегідь - за місяць-два до Різдва. За цей час він витримується і дозріває в меді та мигдалі
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 750 г |
- Ціна: 415 ₴