Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Штоллен Edel Marzipan - традиційний німецький різдвяний пиріг з м'якого, вологого тіста і великою кількістю сухофруктів і прошарком марципанової начинки (12%), щедро посипаний цукровою пудрою. Штоллен може довго зберігатися, хоча виготовлений без штучних ароматизаторів та барвників. Штоллен зазвичай випікається на Різдво (його називають Weihnachtsstollen або Christstollen), але печуть його заздалегідь - за місяць-два до Різдва. За цей час він витримується і дозріває в меді та мигдалі.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Німеччина |
Виробник | Edel |
Основні | |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
- Ціна: 322 ₴