Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Серед гурманів цей вид ковбаси цінується найбільше, причиною тому стало використання виключно добірної сировини і її ні з чим не можна порівняти смак і аромат. Найкращим сортом серед salame вважається salame di Felino. Цю ковбасу виробляють у маленькому містечку Феліно у провінції Parma.
Для її виготовлення використовують місцеву свинину (велико нарізану лопатку та панчетту), біле вино, чорний перець горошком, італійські пряні трави. Описати словами смак і аромат Салямі ді Феліно, важко, загалом – невимовний пряний насичений смак з грибним ароматом і ніжною горіховою ноткою в післясмаку. Салямі ді Феліно відмінно підходить як закуска. Прекрасно поєднується з сиром та місцевим червоним вином L'ambrusco.
Для її виготовлення використовують місцеву свинину (велико нарізану лопатку та панчетту), біле вино, чорний перець горошком, італійські пряні трави. Описати словами смак і аромат Салямі ді Феліно, важко, загалом – невимовний пряний насичений смак з грибним ароматом і ніжною горіховою ноткою в післясмаку. Салямі ді Феліно відмінно підходить як закуска. Прекрасно поєднується з сиром та місцевим червоним вином L'ambrusco.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
Упаковка | Вакуумний Пакет |
- Ціна: 350 ₴