3 Verrines de Pate з 3 видів, 540 г (3x180г)
У наборі від Les Terrines du Bocage представлені три види терринів (Террін - французький паштет з досить грубою структурою з рубаного м'яса або печінки, який готують запікаючи в духовці):
- Паштет Terrine de foie de volaille ause cepes aromatisée, виготовлений з курячої печінки з ароматними білими грибами.
- Паштет Terrine de campagne au sel de Guerande зі свинини, приготовлений за сільським рецептом з додаванням Герандської солі.
- Паштет Terrine Bretonne виготовлений із свинячого ошийка, печінки, свинячого жиру, води, шкварок, свіжої цибулі, яєчного білка, солі, яблучного крохмалю, білого перцю та часнику. Запікаючи в печі такий паштет, виходить неймовірний смак дарує справжнє французьке задоволення
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
Тип | М'ясні |
Основа паштету | Свинина |
Вага | 540 г |
- Ціна: 290 ₴/упаковка