Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сир Пармезан - це король всіх сирів. Історія свідчить,що цього шедевру вже більше 800 років. Пармезан відноситься до твердих сирів. Його виробництво щорічно починається 1 квітня і закінчується 11 листопада. Після цього сир дозріває до 40 місяців.
Благодаря витримці більше 40 місяців Parmigiano Reggiaino має інтенсивний, але збалансований смак з характерним стійким ароматом і дрібнозернистою, і розсипчастою структурою.
Благодаря витримці більше 40 місяців Parmigiano Reggiaino має інтенсивний, але збалансований смак з характерним стійким ароматом і дрібнозернистою, і розсипчастою структурою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 200 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Parmigiano Reggiano |
- Ціна: 290 ₴