Еміль Райманн (або Рейманн) — найвідоміший кондитер Дрездена (удостоєний нагород за кращу різдвяну випічку). Особливо славиться вона своїми найсмачнішими Stollen. Які виготовлені з великою любов'ю і вважаються одними з найсмачніших у Німеччині.
Саксонський різдвяний штолль Sächsische Christstollen виконаний у гарній картонній коробці, пиріг з м'якого, вологого тіста з великою кількістю родзинок, мигдалю, суміші цедри апельсина та лимона, щедро посипаних цукровою пудрою. Штоллен може довго зберігатися, хоча виготовлений без штучних ароматизаторів та барвників. Штоллен зазвичай випікається на Різдво, але печуть його заздалегідь - за місяць-два до Різдва. За цей час він витримується і дозріває в меді та мигдалі.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Основні | |
Вага | 1000 г |
Тип | Фасовані |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Emil Reimann |
- Ціна: 900 ₴