Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Штолен Wintertraum EdelMarzipan — Stollen — традиційний німецький різдвяний пиріг із м'якого, вологого тіста з великою кількістю родзинок, подрібненого мигдалю та апельсинової цедри, прошарком марципанової начинки (12%), щедро посипаних цукровою пудрою. Штолен може довго зберігатися, хоча виготовлений без штучних ароматизаторів і барвників. Штолен зазвичай випікається на Різдво (його називають Weihnachtsstollen або Christostollen), але попекуть його загода — за місяць-два до Різдва. За цей час він витримується й дозріває в меді та мигдалі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
- Ціна: 450 ₴