Прошутто Dal Salumiere Prosciutto Crudo (вага шматочків від 0.900 кг до 1,4 кг)
- Немає в наявності
600 ₴/кг
У перекладі з італійського «prosciutto» означає не що інше, як «окіст». Саме назва продукту визначає ту частину свинячої туші, з якої робиться головний італійський делікатес – прошутто. Але далеко не з кожної домашньої або фермерської свині можна отримати висококласну в'ялену задню ногу або зріз з стегна.
Тварин для цього вирощують у спеціальних умовах, відгодовуючи – кукурудзою та фруктами, а десь сироваткою, одержаною у процесі приготування пармезану. Готовий продукт вживають самостійно або як доповнення до різних страв. Прошутто не вимагає додаткової термічної обробки, а тонко нарізані делікатесні скибочки можуть чудово поєднуються навіть із динею та інжиром.
М'ясний делікатес можна доповнити оливками, горіхами, пармезаном, приправивши невеликою кількістю оливкової олії або меду. Також італійці вважають за краще загортати в скибочки шинки хрусткі хлібні палички.
Наприклад, салат з прошутто та руколою стане корисною та смачною стравою для тих, хто піклується про фігуру. Любителям традиційної італійської кухні припаде до смаку піца прошутто фунги, яка складається з моцарелли, помідорів, грибів та шинки, а також пікантна паста з прошутто та сиром.
Прошутто йде у вакуумній упаковці, кожен шматочок в індивідуальному вазі.
Вага шматочків від 0.900 кг до 1,4 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Шинки |
Фасовка | Шматок |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Dal Salumiere |
- Ціна: 600 ₴/кг